Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese KruidenRegister Fysiotherapeuten ingeschreven in CKR, Lid NVA


Oostergo 11  -  2716 AP  Zoetermeer  -  Telefoon: 079-3210286  -  info@fysiotherapiekranenburg.nl
 
Rob Kranenburg   Aleid Kranenburg   Samira v Unnik
Goedendag!

Bij deze wil ik mij even voorstellen als nieuwe fysiotherapeut in de praktijk Kranenburg! Mijn naam is Samira van Unnik, 25 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Een aantal zullen mij misschien al van gezicht herkennen, aangezien ik hier eerder vakantiewaarnemingen heb gedaan en vanaf november al wat aan het werk was om de drukte op te vangen. En sinds februari 2016 ben ik er op vaste dagen! Ik ben werkzaam op maandagavond, woensdagmiddag/begin van de avond en vrijdagochtend.

Hiervoor heb ik gewerkt als fysiotherapeut bij OCA Amersfoort, een revalidatiecentrum voor mensen met chronische pijnklachten in een multidisciplinair team (revalidatieartsen, psychologen, ergotherapeuten). Hier heb ik veel ervaring opgedaan met chronische klachten (aanhoudende klachten langer dan 3 maanden) zoals lage rugklachten, nek-/schouderklachten, fibromyalgie etc.

Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik ook nog op een zorgboerderij, Zorgboerderij Swaenensteyn te Zoetermeer, voor kinderen met o.a. gedrags- en leerstoornissen. Daarvoor heb ik een stichting opgericht op de zorgboerderij financieel te ondersteunen (Stichting Zorg BuitenGewoon Zoetermeer).
In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn paard, mijn vrienden & familie en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. En als het weer lekker weer wordt ben ik weer vaker op mijn hardloopschoenen of skates te vinden (een mooi-weer-loper ja! ;) )

Mijn ervaring in de praktijk is tot nu toe heel positief. De gemoedelijke sfeer binnen de praktijk spreekt mij erg aan, dat is ook waarom ik mij goed binnen het team voel passen!
Ik zou niet zeggen dat ik er naar uit kijk jullie te ontmoeten, dat zou wat oneerlijk zijn! Wie weet tot ziens!
Groetjes,
Samira