Tevredenheidsonderzoek:

Geachte heer/mevrouw,
Meerdere zorgverzekeraars verplichten fysiotherapeuten u een vragenlijst (Consumer Quality Index) in te laten vullen. De basis vragenlijst is in het kader van het project Kwaliteitsindicatoren Fysiotherapie ontwikkeld door IQ Healthcare van het UMC St. Radboud in samenwerking met het Centrum Klantervaring Zorg en het Nivel.

Deze vragenlijst wordt u aangeboden middels een door de zorgverzekeraar goedgekeurd bedrijf, MediQuest, nadat u ons de goedkeuring heeft gegeven uw email- en/of adresgegevens aan MediQuest te verstrekken. Het bedrijf MediQuest garandeert u volledige anonimiteit en waarborgt uw privacy.

In het geval dat de zorgverzekeraar te weinig ingevulde vragenlijsten van ons ontvangt, heeft dit mogelijk consequenties voor u en ons. Er bestaat dan de mogelijkheid dat wij geen overeenkomst meer krijgen aangeboden van uw zorgverzekeraar in het opvolgende jaar.  Mogelijkerwijs krijgt u dan niet alle behandelingen meer volledig vergoed.

Wij zijn ontstemd over deze procedure vanwege de verplichting ervan op straffe van. Wij staan zodoende voor (g)een keuze. Wij willen vooral aan ons principe vasthouden dat wij voor iedereen bereikbaar kunnen en willen zijn en geen onderscheid wordt gemaakt op basis van bij welke zorgverzekeraar u zich heeft verzekerd. Gezondheid begint nu eenmaal niet met de vraag: “Bij wie bent u verzekerd?”
Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Chinese KruidenRegister Fysiotherapeuten ingeschreven in CKR, Lid NVA


Oostergo 11  -  2716 AP  Zoetermeer  -  Telefoon: 079-3210286  -  info@fysiotherapiekranenburg.nl
 
Rob Kranenburg   Aleid Kranenburg   Samira v Unnik